Ceas Vostok-Europe Gaz-14 LIMOUSINE YM26/5609256 Worldtimer original pentru barbati

Fii mereu in pas cu moda si comanda online un Ceas Vostok-Europe Gaz-14 LIMOUSINE YM26/5609256 Worldtimer original barbatesc disponibil la un pret avantajos. Ceasul este accesoriul ce nu ar trebui sa-i lipseasca niciunui barbat, asadar nu mai sta pe ganduri si alege-ti preferatul din noile colectii de ceasuri originale Vostok-Europe barbati create special pentru tine.

VEZI PRET

Id Produs: 107680
Brand: Vostok-Europe
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Vostok-Europe Gaz-14 LIMOUSINE YM26/5609256 Worldtimer original pentru barbati:

<p>Maşina de lux GAZ 14 reprezintă una dintre cele mai mari realizări din istoria automobilelor sovietice. Construite exclusiv pentru oficialii si politicienii sovietici de rang &icirc;nalt de la 1977 pana la 1989, aceste masini luxoase de sapte locuri erau renumite pentru designul tehnologic avansat şi confortul care rivalizeaza orice prejudecata americana. Unele dintre caracteristicile exclusiviste si sofisticate pentru acea vreme includeau transmisia automată, servodirecţie şi fr&acirc;ne, aer condiţionat şi izolare avansată a zgomotului. Perfectionarea continua in brandul Gaz – 14 a devenit o platforma pentru inovatii, design şi tehnologii &icirc;ncorporate &icirc;n producţia de masă a multor alte modele de masini sovietice din epoca.</p>

Brand-ul de ceasuri originale Vostok-Europe barbatesti este unul ce reuseste sa imbine cat mai placut un design inedit realizat din materiale premium cu un pret atractiv. Acorda-ti timp si rasfoieste prin noile colectii de ceasuri de mana, cu siguranta vei gasi modelul de ceas Vostok-Europe pentru barbati ce iti subliniaza personalitatea.


Produse din aceeasi categorie