Ceas Vostok-Europe GAZ-14 LIMOUSINE 6S30/5651174 barbatesc de mana

Indrazneste sa iesi in evidenta cu un Ceas Vostok-Europe GAZ-14 LIMOUSINE 6S30/5651174 pentru barbati ce vine acum la un super pret. Ceasul este accesoriul ideal pentru orice barbat, asadar nu mai sta pe ganduri si descopera aici noile colectii de ceasuri barbatesti Vostok-Europe originale create special pentru tine.

VEZI PRET

Id Produs: 82922
Brand: Vostok-Europe
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Vostok-Europe GAZ-14 LIMOUSINE 6S30/5651174 de mana barbatesc:

Maşina de lux GAZ 14 reprezintă una dintre cele mai mari realizări din istoria automobilelor sovietice. Construite exclusiv pentru oficialii si politicienii sovietici de rang înalt de la 1977 pana la 1989, aceste masini luxoase de sapte locuri erau renumite pentru designul tehnologic avansat şi confortul care rivalizeaza orice prejudecata americana. Unele dintre caracteristicile exclusiviste si sofisticate pentru acea vreme includeau transmisia automată, servodirecţie şi frâne, aer condiţionat şi izolare avansată a zgomotului. Perfectionarea continua in brandul Gaz – 14 a devenit o platforma pentru inovatii, design şi tehnologii încorporate în producţia de masă a multor alte modele de masini sovietice din epoca.

Brand-ul de ceasuri de mana Vostok-Europe barbatesti este unul ce reuseste sa combine armonios un design inedit din materiale premium cu un super pret. Cu siguranta vei gasi modelul de ceas Vostok-Europe de barbati care te caracterizeaza!


Produse din aceeasi categorie