Ceas TAG Heuer AQUARACER WAY218B.FC6364 barbatesc de mana

Indrazneste sa iesi in evidenta cu un Ceas TAG Heuer AQUARACER WAY218B.FC6364 pentru barbati ce vine acum la un super pret. Ceasul este accesoriul ideal pentru orice barbat, asadar nu mai sta pe ganduri si descopera aici noile colectii de ceasuri barbatesti TAG Heuer originale create special pentru tine.

VEZI PRET

Id Produs: 116590
Brand: TAG Heuer
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas TAG Heuer AQUARACER WAY218B.FC6364 de mana barbatesc:

<table style=height: 235px; width: 629px;> <tbody> <tr> <td style=width: 229.5px;><img src=/data/uploads/products/116590/AQUARACER_WAY218B.FC6364.jpg alt= width=196 height=196 /></td> <td style=width: 383.5px;>&nbsp; <p>Tag Heuer Aquaracer Black Phantom este un exemplar din cele mai bune ceasuri pentru sporturi nautice din colectia Aquaracer. Acesta este complet negru, o apritie cu adevarat distinctiva. Tag Heuer creaza ceasuri pentru timp liber si anduranta, iar colectia Aquaracer a fost special facuta sa corespunda acestor cerinte, fiid un ceas rezistent la scufundari, gratie celor peste 150 de ani de experienta in domeniu. Testarile riguroase in conditii extreme de navigare si scufundare recomanda colectia Aquaracer deopotriva pentru sportivi.</p> </td> </tr> </tbody> </table> <p>&nbsp;</p>

Brand-ul de ceasuri de mana TAG Heuer barbatesti este unul ce reuseste sa combine armonios un design inedit din materiale premium cu un super pret. Cu siguranta vei gasi modelul de ceas TAG Heuer de barbati care te caracterizeaza!


Produse din aceeasi categorie