Ceas Sekonda CLASSIC 1195 original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Sekonda CLASSIC 1195 barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Sekonda original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Sekonda pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 109410
Brand: Sekonda
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Sekonda CLASSIC 1195 pentru barbati:

Ceasul barbatesc Sekonda CLASSIC 1195 imbina intr-un mod placut stilul casual cu cel clasic. Este precis, dispune de un mecanism quartz. Are un cadran mare si clar, de 38 mm, cu marcaje de tip linii si cifre arabe. Ceasul Sekonda CLASSIC 1195 dispune de functia cronograf. Afiseaza data curenta printr-o caseta data amplasata in dreptul orei 3. Bratara argintie, din alama placata ionic, se inchide cu o catarama standard. Carcasa din otel inoxidabil este rezistenta in timp. Cadranul este protejat de un geam din cristal mineral. Ceasul Sekonda CLASSIC 1195 se remarca prin finisajele excelente si prin armonia formelor.

Brand-ul de ceasuri barbatesti Sekonda originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Sekonda pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie