Ceas Festina SPORT F6844/4 Cronograf original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F6844/4 Cronograf barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 106733
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F6844/4 Cronograf pentru barbati:

<p>Ceasul barbatesc Festina SPORT F6844/4 Cronograf se adreseaza persoanelor cu un stil de viata dinamic, care au nevoie de functii specifice. Este precis, are la baza un mecanism quartz. Ceasul Festina SPORT F6844/4 Cronograf este dotat cu functiile cronograf, cronometru si tahometru, utile atunci cand practici activitatile sportive preferate. Este realizat din materiale de calitate care asigura durabilitatea modelului. Atat bratara cat si carcasa sunt din otel inoxidabil, recunoscut pentru rezistenta sa. Catarama tip fluture cu siguranta asigura o fixare rapida si usoara. Cadranul mare, de 39 mm, este protejat de un geam din cristal mineral. Are o clasificare a rezistentei la apa de 10 atm. Aratatoarele si markerii ora cu insertii luminescente permit verificarea orei in medii intunecate. Afiseaza data curenta si ziua saptamanii. Ceasul Festina SPORT F6844/4 Cronograf va aduce un plus de distinctie tinutelor casual si sport.</p>

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie