Ceas Festina SPORT F16760/4 Cronograf original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F16760/4 Cronograf barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 93721
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F16760/4 Cronograf pentru barbati:

<p>Ceasul barbatesc Festina SPORT F16760/4 Cronograf este un accesoriu casual-sport, cu o nota de eleganta data de cureaua neagra din piele de vitel. La modelul Festina SPORT F16760/4 Cronograf regasim functii utile pasionatilor de sport precum cronograf, cronometru, tahometru. Cadranul robust de 37 mm, dispune de aratatoare cu insertii luminescente care permit citirea orei in intuneric. De asemenea, in dreptul orei 3 este o caseta data. Creeaza o tinuta perfecta, mizeaza pe calitatea ceasului Festina SPORT F16760/4 Cronograf!</p>

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie