Ceas Festina SPORT F16759/4 Cronograf original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F16759/4 Cronograf barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 93719
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F16759/4 Cronograf pentru barbati:

<p>Ceasul barbatesc Festina SPORT F16759/4 Cronograf este un mix reusit intre stilul casual si cel sport. Este precis, are la baza un mecanism quartz. Ceasul Festina SPORT F16759/4 Cronograf este dotat cu functiile cronograf, cronometru si tahometru, utile persoanelor dinamice care practica diverse activitati sportive. Afiseaza data curenta. Poti verifica ora si in medii intunecate datorita aratatoarelor si markerilor ora cu insertii luminescente. Atat bratara cat si carcasa sunt din otel inoxidabil, prezinta o mare rezistenta in timp. Catarama tip fluture cu butoane laterale este trainica, asigura o fixare usoara. Geamul cadranului este din cristal mineral. </p>

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie