Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 87241
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F16585/8 Multi-function pentru barbati:

<p>Ceasul barbatesc Festina SPORT F16585/8 Multi-function face parte din categoria accesoriilor sport cu un design special. Cusaturile rosii de pe bratara, atent asortate cu detaliile rosii de pe cadran, fac din acest ceas mai mult decat un accesoriu practic. Ceasul Festina SPORT F16585/8 Multi-function are un cadran mare, de 37 mm, pentru o vizualizare usoara si rapida. Modelul Festina SPORT F16585/8 Multi-function dispune de aratatoare cu insertii luminescente pentru a permite citirea in conditii de luminozitate slaba, indicator data in dreptul orei 12, indicator ziua saptamanii in dreptul orei 9 si o caseta care indica luna in dreptul orei 3.</p>

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie