Ceas Festina SPORT F16585/6 Multi-function original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F16585/6 Multi-function barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 87237
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F16585/6 Multi-function pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F16585/6 Multi-function se adreseaza persoanelor care isi doresc un model casual – sport. Este ideal pentru cei care vor sa isi diversifice colectia, ceasul Festina SPORT F16585/6 Multi-function este realizat in nuante calde de maro si crem. Are un display analog usor de citit, cu marcaje de tip linii si cifre arabe. In dreptul orei 12 este un indicator pentru data iar in dreptul orei 9 un indicator pentru ziua saptamanii. Carcasa din otel inoxidabil, alaturi de geamul din cristal mineral si cureaua din piele asigura durabilitatea ceasului Festina SPORT F16585/6 Multi-function. In plus, este disponibil intr-o paleta larga de culori, pentru a raspunde tuturor gusturilor.

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie