Ceas Festina SPORT F16585/4 Multi-function original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina SPORT F16585/4 Multi-function barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 87236
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina SPORT F16585/4 Multi-function pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina SPORT F16585/4 Multi-function este un model propus de cei de la Festina pentru domnii care adopta stilul casual sau sport. Cureaua din piele neagra cu perforatii in combinatie cu griul metalizat il fac un accesoriu usor de asortat. Cadranul mare de 38 mm ofera o lizibilitate perfecta. Ceasul Festina SPORT F16585/4 Multi-function are aratatoare cu insertii luminescente, indicator pentru data in dreptul orei 12, indicator pentru ziua saptamanii in dreptul orei 9 si o caseta care indica luna in dreptul orei 3. Practic si versatil, ceasul Festina SPORT F16585/4 Multi-function poate intregi cu succes tinutele tale.

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie