Ceas Festina F16585/3 Multi-function original barbatesc

Alege sa iesi in evidenta cu un Ceas Festina F16585/3 Multi-function barbatesc pe care il poti avea acum la un pret avantajos. Cine isi doreste un ceas de mana Festina original, am certitudinea ca noua colectie de ceasuri Festina pentru barbati este ceea ce cauta.

VEZI PRET

Id Produs: 87239
Brand: Festina
Magazin: WatchShop

Descriere produs: Ceas Festina F16585/3 Multi-function pentru barbati:

Ceasul barbatesc Festina F16585/3 Multi Function face parte din categoria modelelor casual – sport. Este precis, are la baza un mecanism quartz. Displayul analog este usor de citit, are marcaje de tip linii si cifre arabe. Cadranul mare, de 38 mm al ceasului Festina F16585/3 Multi Function este protejat de un geam din cristal mineral. Carcasa de culoare argintie, din otel inoxidabil, este durabila. Cureaua de culoare albastra, din piele, se inchide cu o catarama standard. Are aratatoare cu insertii luminescente, poti verifica ora in medii intunecate. Afiseaza data curenta si ziua saptamanii. In dreptul orei 3 este amplasata o caseta care indica lunile anului. Ceasul barbatesc Festina F16585/3 Multi Function este disponibil in mai multe variante de culori, pentru a raspunde tuturor gusturilor.

Brand-ul de ceasuri barbatesti Festina originale este unul ce realizeaza doar modele calitative din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, pentru buzunarul fiecarui domn. Pe acest site iti propunem o gama stilata de modele de ceasuri de mana Festina pentru barbati ce iti vor completa tinuta.


Produse din aceeasi categorie